Behoort tot Groep Zorg H. Familie vzw

Voorstelling

           

Dienstverlening

De dagindeling bestaat uit het onthaal met koffie, gevolgd door reactiveringstraining of ontspanningsactiviteit. Er is ook mogelijkheid tot het nemen van een bad of douche onder begeleiding. 's Middags volgt een warme maaltijd en rustpauze. Vanaf 14u is er een gezamenlijk koffiemoment gevolgd door een activiteit. Om 16u wordt er afgesloten met een drankje.

Huiskrant

De laatste nieuwtjes, weetjes en voorbije activiteiten vindt u steeds terug in de maandelijkse huiskrant 't Gazetje. Bekijk hier de huiskrant.

Dagprijs

Een volledige verblijfsdag in ons dagverzorgingscentrum bedraagt € 21,77. Hiervoor kan men een terugbetaling ontvangen van de mutualiteit. Voor het exacte bedrag van terugbetaling kan u contact opnemen met de coördinator van het dagverzorgingscentrum of met uw mutualiteit.

Dit bedrag is inclusief:  koffie, frisdranken, soep, middagmaal en dessert, verzorging (met de mogelijkheid tot het nemen van een bad/douche), incontinentiemateriaal, activiteiten (uitgezonderd grote uitstappen) en kinesitherapie

en exclusief:

Ontbijt € 2,00.
Avondmaal € 3,00.
Vervoer met de liftbus bedraagt € 2,50 voor een enkele rit en € 5,00 voor een dubbele rit (voor inwoners van Ledegem voorziet de gemeente in een tussenkomst van €0.75 per rit). Afhankelijk van de zorggraad van de gebruiker voorziet de mutualiteit ook een tussenkomst in het vervoer. Meer info in verband met de terugbetaling van het vervoer kan u verkrijgen bij de coördinator van het dagcentrum.


Aanvraag en contact

Mevr. Mieke Vanpoucke
Coördinator dagverzorgingscentra De Winde en Het Station
056 54 96 81
mieke.vanpoucke@rustenhove.be


DVC De Winde en Het Station
Dagverzorgingscentra
DVC De Winde: 056 54 96 80
DVC Het Station: 056 54 96 86
dagverzorgingscentrum@rustenhove.be
    

Wilt u als gebruiker graag aanwezig zijn op een familiefeest, communie, bezoek of andere gelegenheid? WZC Rustenhove stelt de liftbussen ter beschikking in het weekend om uw uitstap mogelijk te maken.
Interesse? Raadpleeg hier het aanvraagformulier.