wooneenheid waterlelie

Afdeling Waterlelie bestaat uit 32 woongelegenheden en bevindt zich op het eerste verdiep. De afdeling richt zich naar bewoners met een fysische zorgafhankelijkheid. De afdeling bestaat uit 2 leefruimtes waar de bewoners kunnen genieten van een zinvolle dagbesteding.

Daarnaast telt de afdeling een kinéruimte die ten dienste staat van alle bewoners en gebruikers alsook 2 kamers kortverblijf. De afdeling bestaat  uit een team van verpleegkundigen, zorgkundigen, ergotherapeut en een kinesist die dagelijks met hun kennis en ervaring het beste van zichzelf geven.

dienstverlening

feestformules

Als bewoner kunt u samen met uw familie en kennissen gebruik maken van verschillende feestformules. Hiervoor staan onze cafetaria, vergaderlokalen en dagcentrum ter uwer beschikking.

Overeenkomst tafelreservatie
Aanvraagformulier tafelreservatie
 

vervoersaanbod

Op zoek naar aangepast vervoer? Tijdens het weekend staan onze aangepaste liftbussen ter beschikking van onze bewoners en gebruikers.

Formulier vervoersaanbod

wonen in het wzc

vacature (klinisch) psycholoog

Wij zoeken een gemotiveerde medewerker die zich wil engageren binnen WZC Rustenhove, WZC De Pottelberg en WZC Sint-Carolus
lees meer

vacature kinesitherapeut

lees meer

Laury Kerckenaere

Hoofdverpleegkundige
e-mail 056 54 96 61

Zorgteam Waterlelie

e-mail 056 54 96 61