dienstencentrum

Het lokaal dienstencentrum biedt een uitgebreide waaier aan activiteiten en diensten met als doel de sociale contacten te verruimen of te onderhouden. Via cursussen en voordrachten worden persoonlijke kennis en vaardigheden uitgebreid. Daarnaast staan de lokalen ter beschikking van verenigingen en privé-aangelegenheden.

Onze sociale dienst ondersteund u in de uitbouw van uw vrije tijd, zelfontplooiing, sociale contacten, buurtzorg. Verder kijken we op vraag, wat u nodig zou hebben aan ondersteunende thuiszorgdiensten in kader van Netwerkzorg.

eerstelijnspsycholoog

Maak kennis met Fleur Coucke, onze lokale eerstelijnspsycholoog. Als je het gevoel hebt dat je ergens mee worstelt op emotioneel, sociaal of relationeel vlak, dan kan je bij haar terecht voor een eerste verkennend gesprek.

Fleur richt zich vooral op preventie en interventie bij lichte en matige psychologische problemen. Ze biedt een laagdrempelige instap naar psychologische hulpverlening en werkt op een manier die voor jou comfortabel aanvoelt.

Heb je behoefte aan begeleiding, dan kan je na het eerste gesprek recht hebben op nog 7 sessies/jaar aan een sterk verminderd tarief van € 11,00 (of € 4,00 in geval van verhoogde tegemoetkoming).

Iedereen vanaf 18 jaar die het gevoel heeft wat vast te lopen in zijn leven, kan bij Fleur terecht. Ook kwetsbare doelgroepen zijn welkom, zoals mensen in een kwetsbare gezinssituatie, mensen in sociaal isolement, mantelzorgers en alleenstaande ouderen.

Aarzel niet om hulp te zoeken als je het mentaal lastig hebt. Fleur staat klaar om te helpen. Een eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Neem contact op via mail of telefoon. Gesprekken gaan steeds door in een vertrouwelijke sfeer en Fleur is gebonden aan beroepsgeheim.

Contactgegevens: fleur.coucke@zorghf.be of telefonisch via 0490/668507

Interesse icoon

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze werking via onze maandelijkse nieuwsbrief.

brasserie

Aangepaste tarieven

lees meer

cafe conge in rustenhove

Muzikale namiddag met steun van de gemeente Ledegem

lees meer

27 juni

bbq voor de bewoners en gebruikers

bekijk meer

1 juli

zomerbar voor de bewoners begin juli

bekijk meer

Nieuws

Brasserie

Aangepaste tarieven

lees meer

Cafe Conge in Rustenhove

Muzikale namiddag met steun van de gemeente Ledegem

lees meer

Kalender

27 juni

BBQ voor de bewoners en gebruikers

Bekijk meer

1 juli

Zomerbar voor de bewoners begin juli

Bekijk meer

bij ons komen werken

Interesse voor de zorgsector? Solliciteerbij Rustenhove! Wie weet wordt u wel onze nieuwe collega.

lees meer

veelgestelde vragen

Vindt u niet meteen het antwoord op uw vraag? Misschien staat het hier bij de meest gestelde vragen.

lees meer