groep assistentiewoningen 't kempke

’t Kempke telt 20 assistentiewoningen waar bewoners zelfstandig wonen met een ruim aanbod dienstverleningsvormen. Een woonassistent staat de bewoners bij. Op regelmatige basis vinden activiteiten, vieringen en uitstappen plaats. Er kan ook aangesloten worden bij het animatiegebeuren van het nabijgelegen woonzorgcentrum.

 

dienstverlening

hulp nodig

Onze woningen zijn uitgerust met een noodoproepsysteem. Voelt u zich onwel of u bent gevallen? Een verpleegkundige staat dag en nacht ter beschikking om oproepen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen technische dienst die uw herstellingen komt uitvoeren.

maaltijdservice

Ons keukenteam staat paraat om u te voorzien van een verse dagschotel.  De maaltijden worden tot aan de flat gebracht. Er kan zowel een ontbijt, middagmaal als avondmaal verkregen worden. Er wordt rekening gehouden met uw wensen en diëten. De maaltijd kan ook gezamenlijk genuttigd worden in de brasserie van het woonzorgcentrum.

wonen in 't kempke

Bekijk hier het filmpje.

week van de valpreventie

De week van de valpreventie gaat door van 22 april t.e.m. 28 april. Ook in Rustenhove laten we dit niet zomaar voorbij gaan en geven we u graag een aantal tips om valpartijen te vermijden. In de inkomhal zal een informatiestand te zien zijn.
lees meer

brasserie rustenhove

Vermits 2019 een nieuw jaar, een nieuw begin betekent, gaan we vanaf januari van start met een extra mogelijkheid in onze cafetaria.
lees meer

Sabrina Dezitter

Woonassistent
e-mail tel: 056 54 96 95