wooneenheid klaproos

Afdeling Klaproos bestaat uit 34 woongelegenheden en bevindt zich op het tweede verdiep. De afdeling richt zich naar bewoners met een fysische zorgafhankelijkheid. De afdeling bestaat uit 2 leefruimtes waar de bewoners kunnen genieten van een zinvolle dagbesteding.

 

Daarnaast telt de afdeling ook één kamer kortverblijf. De afdeling bestaat  uit een team van verpleegkundigen, zorgkundigen, ergotherapeut en een kinesist die dagelijks met hun kennis en ervaring het beste van zichzelf geven.

dienstverlening

feestformules

Als bewoner kunt u samen met uw familie en kennissen gebruik maken van verschillende feestformules. Hiervoor staan onze cafetaria, vergaderlokalen en dagcentrum ter uwer beschikking.

Overeenkomst tafelreservatie
Aanvraagformulier tafelreservatie

vervoersaanbod

Op zoek naar aangepast vervoer? Tijdens het weekend staan onze aangepaste liftbussen ter beschikking van onze bewoners en gebruikers.

Formulier vervoersaanbod

wonen in het wzc

week van de valpreventie

De week van de valpreventie gaat door van 22 april t.e.m. 28 april. Ook in Rustenhove laten we dit niet zomaar voorbij gaan en geven we u graag een aantal tips om valpartijen te vermijden. In de inkomhal zal een informatiestand te zien zijn.
lees meer

brasserie rustenhove

Vermits 2019 een nieuw jaar, een nieuw begin betekent, gaan we vanaf januari van start met een extra mogelijkheid in onze cafetaria.
lees meer

Jo Sabbe

Hoofdverpleegkundige
e-mail tel: 056 54 96 62

Zorgteam Klaproos

e-mail tel: 056 54 96 62