wooneenheid zonnebloem

Afdeling Zonnebloem bestaat uit 32 woongelegenheden en bevindt zich op het gelijkvloers. De afdeling richt zich naar bewoners met een gedrags- en/of geheugenproblematiek. De afdeling telt 2 leefruimtes waar de bewoners kunnen genieten van een zinvolle dagbesteding. De afdeling heeft ook 2 kamers kortverblijf. De afdeling bestaat  uit een team van verpleegkundigen, zorgkundigen, ergotherapeut, leefgroepbegeleider en een kinesist die dagelijks met hun kennis en ervaring het beste van zichzelf geven.
 

dienstverlening

vervoersaanbod

Op zoek naar aangepast vervoer? Tijdens het weekend staan onze aangepaste liftbussen ter beschikking voor onze bewoners en gebruikers.
 

Formulier vervoersaanbod

feestformules

Als bewoner kunt u samen met uw familie en kennissen gebruik maken van verschillende feestformules. Hiervoor staan onze cafetaria, vergaderlokalen en dagcentrum ter uwer beschikking.

Overeenkomst tafelreservatie
Aanvraagformulier tafelreservatie

wonen in het wzc

week van de valpreventie

De week van de valpreventie gaat door van 22 april t.e.m. 28 april. Ook in Rustenhove laten we dit niet zomaar voorbij gaan en geven we u graag een aantal tips om valpartijen te vermijden. In de inkomhal zal een informatiestand te zien zijn.
lees meer

brasserie rustenhove

Vermits 2019 een nieuw jaar, een nieuw begin betekent, gaan we vanaf januari van start met een extra mogelijkheid in onze cafetaria.
lees meer

Nathalie Verfaillie

Hoofdverpleegkundige
e-mail tel: 056 54 96 60

Zorgteam Zonnebloem

e-mail tel: 056 54 96 60