Behoort tot Groep Zorg H. Familie vzw

Jobs

Interesse voor de zorgsector? Waag dan zeker uw kans, en solliciteer bij ons woonzorgcentrum!

Solliciteren kan per brief, per e-mail of via het formulier die terug te vinden is onder het tabblad 'Spontane sollicitatie'.

Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld.

Wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Bekijk hier de openstaande vacatures


Stages


Ook studenten zijn welgekomen. We proberen studenten een boeiende stage aan te bieden met een professionele begeleiding. Daarvoor organiseren we op regelmatige basis overleg met studenten, onderwijsinstellingen en medewerkers. Op deze manier creeĆ«ren we een wisselwerking tussen theorie en praktijk. We voorzien in opleiding voor medewerkers om studenten optimaal te begeleiden. Feedback wordt op regelmatige basis verleend aan de student. Stages kunnen in de verschillende onderdelen van de voorziening gevolgd worden zoals in het woonzorgcentrum, dagverzorgingscentrum en lokaal dienstencentrum. Studenten worden daarbij telkens gezien als toekomstige medewerkers, en krijgen een gelijke behandeling.

Vraag uw stage aan mevr. Liesbet D'hont, en maak kennis met woonzorgcentrum Rustenhove!


Weekend- en vakantiewerk

Wie interesse heeft in weekend- of vakantiewerk is altijd welkom bij WZC Rustenhove. In de vakantieperiodes genieten onze medewerkers van welverdiende rust en doet de voorziening beroep op studenten. Ook tijdens het weekend kan een student worden ingeschakeld. 
Bij interesse kunt u contact opnemen met Elien Vandeputte.