jobs & stage

Interesse voor de zorgsector? Waag dan zeker uw kans, en solliciteer bij ons woonzorgcentrum! 

U kan dit doen door uw motivatiebrief en CV per brief te versturen of te mailen naar info@rustenhove.be.

 

Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld. Wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

troeven als werkgever

Wij zijn ervan overtuigd dat goede zorg alleen kan gegeven worden door gemotiveerde en bezielde medewerkers. Daarom besteden wij veel aandacht aan een goed uitgebouwd medewerkersbeleid. Wij vinden het belangrijk dat onze voorziening een aangename plaats is om te werken

volg stage bij ons

Ook studenten zijn welgekomen. We proberen studenten een boeiende stage aan te bieden met een professionele begeleiding. Daarvoor organiseren we op regelmatige basis overleg met studenten, onderwijsinstellingen en medewerkers. Op deze manier creeëren we een wisselwerking tussen theorie en praktijk.

 

We voorzien in opleiding voor medewerkers om studenten optimaal te begeleiden. Feedback wordt op regelmatige basis verleend aan de student.

 

Stages kunnen in de verschillende onderdelen van de voorziening gevolgd worden zoals in het woonzorgcentrum, dagverzorgingscentrum en lokaal dienstencentrum. Studenten worden daarbij telkens gezien als toekomstige medewerkers, en krijgen een gelijke behandeling.

vraag uw stage aan

Vacatures

vacature kinesitherapeut

Wij zoeken een gemotiveerde medewerker die zich wil engageren binnen het multidisciplinaire team van het woonzorgcentrum
solliciteer

vacature medewerker ict ism zorgkrachtplus

Om onze centrale IT-dienst te versterken zijn we op zoek naar een IT medewerker die ondersteuning biedt bij IT opdrachten in samenwerking met de collega’s van de het netwerk.
solliciteer

spontane sollicitatie

Staat jouw vacature niet in de lijst?
solliciteer

graag solliciteer ik voor

world cafe

Inschrijven kan via https://forms.gle/yjxHtZNw3PNigw9y8
lees meer

vacature kinesitherapeut

lees meer