groep assistentiewoningen capelle

Capelle telt 19 assistentiewoningen waar bewoners zelfstandig wonen met een ruim aanbod dienstverleningsvormen. Een woonassistent staat de bewoners bij. Op regelmatige basis vinden activiteiten, vieringen en uitstappen plaats.

 

dienstverlening

hulp nodig

Onze woningen zijn uitgerust met een noodoproepsysteem. Voelt u zich onwel of u bent gevallen? Een verpleegkundige staat dag en nacht ter beschikking om oproepen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen technische dienst die uw herstellingen komt uitvoeren. 

maaltijdservice

Ons keukenteam staat paraat om u te voorzien van een verse dagschotel.  De maaltijden kunnen genuttigd worden in de leefruimte. Er kan zowel een ontbijt, middagmaal als avondmaal verkregen worden. Er wordt rekening gehouden met uw wensen en diëten. De maaltijd kan ook gezamenlijk genuttigd worden in de brasserie van het woonzorgcentrum.

wonen in capelle

Bekijk hier het filmpje.

woonassistent - centrumcoordinator ldc

Wij zoeken een gemotiveerde medewerker die zich wil engageren binnen de assistentiewoningen en ons lokaal dienstencentrum. Je staat in voor de uitwerking van een zinvol activiteitenaanbod voor bewoners en bezoekers.
lees meer

wie wil een ritje maken met de rolstoelfiets?

Enkele dagen geleden werd de rolstoelfiets geleverd. Bedankt aan de sponsors 'Cera' en 'de Rode Lopers' om dit project te kunnen waarmaken!
lees meer

Els Cokelaere

Woonassistent
e-mail 056 54 96 55